Θεμελιώδεις αρχές

...«δημοκρατικός σοσιαλισμός - αριστερός ευρωπαϊσμός - μεταρρυθμιστική στρατηγική –οικολογική εγρήγορση»...

23 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

12 Νοεμβρίου 2010

Η παράταξη την οποία υποστήριξε η Δημοκρατική Αριστερά δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές που διεκδικούν την διοίκηση του Δήμου στη ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ -ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ την β΄ Κυριακή.
Ευχαριστούμε τους πολίτες που εκτίμησαν θετικά το έργο του Σταύρου Κόντου και των συνεργατών του καθώς και το ικανοποιητικό ποσοστό που έδωσαν στις περιφερειακές εκλογές στο συνδυασμό “Αττική Γη” με επικεφαλής τον Γρηγόρη Ψαριανό.

Ως κόμμα δεν έχουμε πρόθεση να σταθούμε αδιάφοροι. Μας ενδιαφέρει ποιος ή ποια θα είναι δήμαρχος στον ενοποιημένο Δήμο.
Προφανώς οι πολίτες δεν είναι χειραγωγούμενοι ιδιαίτερα σε μια στιγμή που, μετά τα δραματικά γεγονότα της απώλειας του Γιώργου Αποστολάκη, οι εκλογές στην πόλη μας κυριαρχούνται από πολιτικές πρακτικές μη αυτοδιοικητικές.
Εμείς επαναφέρουμε τα κριτήρια με τα οποία διαμορφώσαμε τις επιλογές μας και καλέσαμε τους πολίτες να τις στηρίξουν. Με τα ίδια κριτήρια τους καλούμε να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.
Σημαντικά κριτήρια για την επιλογή είναι: τα προγράμματα, το πνεύμα συνεργασίας που έχουν επιδείξει ή εγγυώνται ότι θα επιδείξουν, η αξιοπιστία, η φερεγγυότητα των προσώπων, ή προηγούμενη δράση τους στα κοινά της πόλης μας καθώς και τις δεσμεύσεις που θα αναλάβουν αυτοί για την αξιοπιστία του θεσμού της αυτοδιοίκησης. Εμείς εκτιμούμε ότι αμφότεροι οι συνδυασμοί δεν εκπληρώνουν, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, πολλά από αυτά τα κριτήρια.
Εμείς θα στηρίζουμε και θα συμμετέχουμε σε κάθε προσπάθεια που θα λύνει τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της πόλης και θα προωθεί την κοινωνική προοπτική του Δήμου ξεπερνώντας τις δυσκολίες που προέρχονται από την κρίση που διανύουμε.

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου