Θεμελιώδεις αρχές

...«δημοκρατικός σοσιαλισμός - αριστερός ευρωπαϊσμός - μεταρρυθμιστική στρατηγική –οικολογική εγρήγορση»...

5 Μαρτίου 2013

Δηλωση Σταυρου Κοντου στο Δημοτικο Συμβουλιο




 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εν όψη των προσεχών Δημοτικών εκλογών /   ήδη / εξ αιτίας  και των υπαρχουσών τοπικών εξελίξεων  /  έχει ξεκινήσει σχετικός διάλογος για το τι θα γίνει στο μέλλον /  και πια θα είναι τα πιθανά σχήματα που θα ζητήσουν την τοπική ψήφο.
 Επειδή θεωρώ το Δημοτικό Συμβούλιο / τον πιο κατάλληλο  και τον πιο επίσημο χώρο /  για την ενημέρωση όλων  / επιλέγω αυτόν τον χώρο και αυτόν τον τρόπο για να δηλώσω τα παρακάτω:

Επιθυμώ  εγκαίρως να αποτρέψω  πιθανές ερμηνείες, παρερμηνείες, εικασίες ή ακόμα και προσδοκίες  σχετικά με τις  επιλογές μου στις προσεχείς εκλογές.

Λόγοι προσωπικοί  / άλλα κυρίως πολιτικοί  /  με οδήγησαν στην αμετάκλητη απόφαση να μην συμμετάσχω  στις επόμενες εκλογές /  όποτε αυτές  και αν γίνουν /  παραμένοντας ωστόσο ενεργός έως την λήξη της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

Είναι αυτονόητο  / ότι με την λήξη της θητείας μας και την προκήρυξη των προσεχών εκλογών /  θα απευθυνθώ  εκτενέστερα προς τους συνδημότες  μας και τους συνεργάτες μου σχετικά με τα όσα τους οφείλω. 

Τέλος  / χωρίς βέβαια να μπορώ να το απαιτήσω /θα παρακαλούσα / αν είναι δυνατό  /  η παρούσα δήλωση μου να μην γίνει αντικείμενο σχολιασμού κατά την σημερινή συνεδρίαση μας.

 04/03/2013

Μετά Τιμής

Σταύρος Κόντος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου