Θεμελιώδεις αρχές

...«δημοκρατικός σοσιαλισμός - αριστερός ευρωπαϊσμός - μεταρρυθμιστική στρατηγική –οικολογική εγρήγορση»...

6 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Φώτη Κουβέλη με Μάρτιν Σούλτς και Χάνες Σβόμποντα



Με τον υποψήφιο  των Eυρωσοσιαλιστών για την Κομισιόν, Μάρτιν Σούλτς και τον πρόεδρο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου Χάνες Σβόμποντα, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης  στο πλαίσιο της επίσκεψης του στις Βρυξέλλες και της συμμετοχής του στο Forum για την «προοδευτική οικονομία» που διοργανώνει η συγκεκριμένη ευρωομάδα.



Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ  μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Χάνες Σβόμποντα, Μάρτιν Σούλτς και αρχηγών των κομμάτων που μετέχουν στο Forum, είχε ημίωρη  ειδική συνάντηση  με τον υποψήφιο  των Ευρωσοσιαλιστών, όπου συζητήθηκαν το κλίμα που διαμορφώνεται πανευρωπαικά εν όψει των ευρωεκλογών, καθώς και τα ελληνικά προβλήματα.
Μετά το τέλος της συνάντησης με τον Μάρτιν Σούλτς,  ο  Φώτης  Κουβέλης δήλωσε:

«Συζήτησα με τον κ. Σούλτς και τον κ. Σβόμποντα αλλά και με τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετείχαν στη σύσκεψη της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, για όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και για την ανάγκη αλλαγής  των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Είχα επίσης μια κατ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Σούλτς. Και σε αυτή τη συνάντηση υπήρξε ειδική συζήτηση για την ανάγκη αναπροσανατολισμού της ευρωπαϊκής πολιτικής  που αφορά στο Νότο και την Ελλάδα και για το μείζον ζήτημα της κοινωνικής συνοχής.
Τον κ. Κουβέλη συνόδευαν στις συναντήσεις του: η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, ο πρώην υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου