Θεμελιώδεις αρχές

...«δημοκρατικός σοσιαλισμός - αριστερός ευρωπαϊσμός - μεταρρυθμιστική στρατηγική –οικολογική εγρήγορση»...

27 Νοεμβρίου 2014

Κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ


Στην σημερινή απεργιακή συγκέντρωση της 27/11/14 παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Θανάση Θεοχαρόπουλο.
Ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Οι εργαζόμενοι αλλά και οι άνεργοι της
χώρας απαιτούν την αλλαγή πολιτικών. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα δυσβάσταχτα μέτρα. Η ανεργία συνεχίζει να είναι στα ύψη και οι εργασιακές σχέσεις  δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Χαιρετίζουμε τις σημερινές κινητοποιήσεις οι οποίες πρέπει να δώσουν το έναυσμα για τη μαζική και ειρηνική απάντηση των εργαζομένων, των εμπόρων, των βιοτεχνών στις αδιέξοδες πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης που οξύνουν την κρίση και διευρύνουν τη φτώχεια.

Για την 24ωρη πανελλαδική απεργία, από το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ  εξεδόθη και η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η ΔΗΜΑΡ χαιρετίζει τις  κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ. Οι κινητοποιήσεις αυτές πρέπει να αποτελέσουν τη μαζική και ειρηνική απάντηση των εργαζομένων, των εμπόρων, των βιοτεχνών στα σχέδια για τη συνέχιση των ασκούμενων πολιτικών που οξύνουν την κρίση και διευρύνουν τη φτώχεια.
Την ώρα που όλα δείχνουν ότι οι κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες επιλογές προτάσσουν νέα προσχήματα για να στηρίξουν το δόγμα της λιτότητας και αρνούνται κάθε τροποποίηση στη θεωρία του «οικονομικού μονόδρομου» οι εργαζόμενοι αλλά και οι άνεργοι της χώρας οφείλουν με αποφασιστικό τρόπο να απαιτήσουν την αλλαγή πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου