Θεμελιώδεις αρχές

...«δημοκρατικός σοσιαλισμός - αριστερός ευρωπαϊσμός - μεταρρυθμιστική στρατηγική –οικολογική εγρήγορση»...

23 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το ΑΛΣΟΣ & τα τελευταία ΓΕΓΟΝΟΤΑ




Οι διατάξεις του σχεδίου για το ρυθμιστικό της Αττικής θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα, τον δασικό χαρακτήρα και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι πολίτες αυτής της πόλης πολλές φορές στο παρελθόν έχουν αποτρέψει με επιτυχία σχέδια τεμαχισμού και εμπορικής  εκμετάλλευσης τμημάτων του Άλσους.
Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, που έχουν ως στόχο την τρομοκράτηση μελών εκλεγμένων οργάνων και μη , την οργάνωση εν μέσω προεκλογικής περιόδου αντισυγκεντρώσεων , την παρεμπόδιση συμπολιτών στο «συνέρχεσται» και στο δικαίωμα λόγου εκπορεύονται από κέντρα εκτός της πόλης μας.
Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που εκδηλώθηκε σε ενημερωτική συγκέντρωση συμπολιτών. Καμία ανοχή στη βία δεν είναι νοητή, βία η οποία συνεχίζεται διαδικτυακά συνοδευόμενη με απειλές  και φασιστικής προέλευσης σχολιασμούς.
Για την αναγέννηση και σωτηρία του Άλσους υπάρχει εδώ και τέσσερα χρόνια εγκεκριμένη μελέτη με εξασφαλισμένη από την περιφέρεια χρηματοδότηση. Ας την βγάλουν επιτέλους  από τα συρτάρια Δήμος και Περιφέρεια.
22/06/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου