Θεμελιώδεις αρχές

...«δημοκρατικός σοσιαλισμός - αριστερός ευρωπαϊσμός - μεταρρυθμιστική στρατηγική –οικολογική εγρήγορση»...

29 Ιανουαρίου 2011

Ο Φώτης Κουβέλης εγκαινίασε τα νέα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς



Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοκρατικής Αριστεράς στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 40, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι 29/1/2011 σε μια ζεστή εκδήλωση. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κόμματος πλημμύρισαν τη... μεγάλη αίθουσα του κτηρίου, τους διαδρόμους και τις σκάλες όλων των ορόφων.



Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, εγκαινίασε τα νέα γραφεία με μια σύντομη πολιτική παρέμβαση και έκοψε την πίτα για το νέο έτος, παρουσία του ιστορικού ηγέτη της ανανεωτικής αριστεράς, Λεωνίδα Κύρκου, του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, του δημάρχου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, του Δημάρχου Πεύκης-Λυκόβρυσης, Δημήτρη Φωκιανού, της δήμαρχου Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου, του δήμαρχου Μοσχάτου-Ταύρο Ανδρέα Ευθυμίου,του δήμαρχου Ιλίου Νίκο Ζενέτου, του δήμαρχου Αγίας Βαρβάρας Γιώργου Καπλάν, πλήθους αυτοδιοικητικών στελεχών, προσωπικοτήτων των τεχνών, των γραμμάτων, της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και στελεχών της ευρύτερης αριστεράς. 

Λ. Κύρκος-Γ. Καμίνης-Κ. Κουτσομύτης
Γ. Πανούσης-Γ.Κακουλίδης-Σπ. Λυκούδης
Χρήστος Μαυροκεφαλίδης
Νωρίτερα την εκδήλωση προλόγισε ο Δ/ντης των γραφείων Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη που βοήθησαν τόσο οικονομικά όσο και στην διαμόρφωση των χώρων του κτηρίου.

Η αίθουσα τύπου


Η πίτα
Ένα από τα γραφεία

Αγ.Κωνσταντίνου 40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου