Θεμελιώδεις αρχές

...«δημοκρατικός σοσιαλισμός - αριστερός ευρωπαϊσμός - μεταρρυθμιστική στρατηγική –οικολογική εγρήγορση»...

5 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"


ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

Προσκαλούμε ενεργούς πολίτες και κοινωνικές ομάδες να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο «ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ». Δεν πρόκειται για μια συγκόλληση χώρων αλλά για μια υπέρβαση για να συντεθεί μια νέα, ποιοτική πολιτική πρόταση με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών αλλά και άλλων πιθανώς κοινωνικών χώρων.
Δυο πολιτικοί χώροι, οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» αναλαμβάνουν πολιτική πρωτοβουλία για να αλλάξουμε τις κυρίαρχες σήμερα πολιτικές αλλά και την κυβέρνηση, με ένα τρόπο, όμως, που θα προσφέρει λύσεις τόσο στα άμεσα προβλήματα των πολιτών όσο και στα μεγάλα κοινωνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά και δημοσιονομικά.
Ο Νίκος Χρυσόγελος, πρώην ευρωβουλευτής, συνεπικεφαλής των ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ δήλωσε: «Η πρότασή μας είναι σαφής. Η άδικη κι αδιέξοδη κυβερνητική πολιτική δεν μπορεί να αντικατασταθεί από μια άστοχη κι αβέβαιη πολιτική αλλά από ένα αξιόπιστο, ισορροπημένο και κοινωνικά δίκαιο εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου από την κρίση. Απαιτούνται (αυτό)κριτική, διάλογος με την κοινωνία και μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων καθώς και ευρωπαϊκές συμμαχίες ώστε να διαμορφωθεί και να υιοθετηθεί αυτό το εναλλακτικό σχέδιο. Ζητάμε από τους πολίτες να μας δώσουν την ευκαιρία να συμβάλλουμε δυναμικά σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου