Θεμελιώδεις αρχές

...«δημοκρατικός σοσιαλισμός - αριστερός ευρωπαϊσμός - μεταρρυθμιστική στρατηγική –οικολογική εγρήγορση»...

23 Ιουλίου 2014

Συνάντηση αντιπροσωπειών ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ για τον διάλογο στη κεντροαριστερά και τη προοδευτικής διακυβέρνηση.


Συνάντηση στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή είχαν αντιπροσωπείες της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ. Η συνάντηση έγινε μετά τη θετική ανταπόκριση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου στην επιστολή 12 σημείων του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη για την κεντροαριστερά και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.
Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, στη συνάντηση συμμετείχαν οι : Θανάσης Θεοχαρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Αναγνωστάκης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας, Στέφανος Μανίκας.
Το ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπησαν οι: Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κυριάκος Πιερρακάκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Δημήτρης Καρύδης, Γραμματέας Επικοινωνίας.
Μετά τη συνάντηση, ο γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρούπουλος δήλωσε: «Ξεκίνησε σήμερα ένας διάλογος στη βάση των επιστολών, τις οποίες έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, για την κεντροαριστερά και τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας. Υπάρχει συμφωνία σε αρκετά σημεία στην πρώτη αυτή συνάντηση και άλλα που χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία. Ο διάλογος έγινε στη βάση των 12 προγραμματικών σημείων των επιστολών. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα υπάρξει νέα συνάντηση.Στόχος του διαλόγου είναι να υπάρξουν προγραμματικές συμπτώσεις, όχι σε ένα κενό πολιτικής, έτσι ώστε να αποβεί προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου